Svaz Nové odbory svým členům zajišťuje nejen plnou součinnost v oblasti pracovněprávní, ale stará se rovněž o to, aby jeho členové mohli čerpat ze širokého portfolia výhod a benefitů.

Svaz Nové odbory proto poskytuje členům širokou a pestrou nabídku rekreačních pobytů, která zahrnuje možnost ubytování v odborových střediscích a chatách, pobyty na horách ve smuvních zařízeních a také velmi výhodné lázeňské pobyty.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ

luh

Nabízíme Vám sjednané výhodné rekondiční a pobytové balíčky většinou v rozsahu 3 a 7 dnů v několika vyhledávaných lázeňských zařízeních. Ať už jde o vyhlášené moravské lázně Luhačovice s neopakovatelnou prvorepublikovou atmosférou a nádherným okolím, romantické Velichovky s atraktivním okolím, nebo téměř neznámé hanácké lázně Slatinice nedaleko Olomouce, anebo malé romantické lázně vystavěné v secesním slohu ve Mšeném - Lázních. Všude máte garantovánu vysokou úroveň služeb, ubytování a sjednaných balíčků procedur v rámci nabízených rekondičních pobytů. Ceny jsou sjednány na celý rok 2020 a s drobnými výjikami jsou garantovány po celý rok.

Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech lázeňských zařízeních lze provádět přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nabídky jednotlivých lázní naleznete v těchto odkazech:

AKTUÁLNÍ NABÍDKA TUZEMSKÉ REKREACE

rekreace

REKREAČNÍ CHATY ODBOROVÉ ORGANIZACE VEBA Broumov - Krkonoše a Javoří hory u Broumova

Nabízíme Vám možnost využití rekreačních chat partnerské Podnikové odborové organizace OS TOK VEBA Broumov za velmi výhodné ceny sjednané pouze pro naše členy a jejich rodinné příslušníky.
Tato odborová organizace vlastní tři chaty, dvě v oblasti Krkonoš (Pomezní boudy a Janské Lázně) a jednu v Javořích horách u Broumova (Janovičky). Chaty jsou účelně zařízeny pro rodinou dovolenou v přírodě a nabízí tak možnosti strávit v krásné přírodě klidnou dovolenou. Chaty jsou k dispozici celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, ale i pro celé skupiny. Chcete-li s rodinou či přáteli strávit klidnou a parádní dovolenou na horách, pak jsou tyto chaty ideální.
Informace o chatách, ubytování a cenách ubytování naleznete na plakátu níže.
Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech zařízeních lze provádět přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Chaty Veba 2020 A4

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZAHRANIČNÍ REKREACE

ElkaPOBYTOVÝ ZÁJEZD DO PAKOŠTANE / CHORVATSKO

TERMÍN: 23.7. - 1.8.2021

Pobytový zájezd do malého letoviska Pakoštane ve Střední Dalmácii s ubytováním v samostatně stojící vile v klidné části města. Součástí ubytování, které je převážně ve studiích vybavených mimo jiné i lednicí, nádobím a varnou konvicí, je i společenská místnost s velkou televizí, rozsáhlá stinná terasa a oplocený areál sloužící ke hře, odpořčinku či vyžití. Celý areál je chráněn před sluncem vzroslými borovicemi. V dosahu ubytování jsou jak restaurace, tak i obchody.

Informace o zájezdu, ubytování a cenách ubytování naleznete na plakátu níže.
Objednávky pobytů lze provádět prostřednictvím tohoto FORMULÁŘE, který po vyplnění zašlete na náš e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Chorvatsko 2021

51466809POBYTOVĚ - POZNÁVACÍ ZÁJEZD DO GDAŃSKU / POLSKO

TERMÍN: 7. - 14.8.2021

Pobyt v pohodlném hotelu v klidné části města Gdaňsk. Z místa ubytování se lze dostat pohodlně MHD na pláže Gdaňského zálivu nejen v Gdaňsku, ale i na vyhlášené pláží v letovisku Sopoty. Pro zájemce je možnost uspořádání fakultativních výletů do centra města Gdaňsk s prohlídkou, na nedaleký poloostrov Hel s možností koupání, prohlídky vojenských památek či procházek po nekonečných písečných plážích, do Malborku s návštěvou největšího křižáckého hradu v celém bývalém Prusku, popřípadě i další zajímavosti. Po cestě zpět z Gdaňsku návštěva města Toruň, rodiště M.Kopernika, které je zapsáno na seznamu UNESCO.

Informace o zájezdu, ubytování a cenách ubytování naleznete na plakátu níže.

Polsko 2021 A4

AKTUÁLNÍ NABÍDKA LETNÍCH DĚTSKÝCH TÁBORŮ

107467179 10159899326540130 4928475122685120946 oLETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR - PUTOVNÍ POHÁR 2021

TERMÍN: 11. - 19.7.2021

Parádní letní tábor pro děti členů ve věku 6 - 15 let se koná na Základně MAMUT v Chrasticích u Starého Města pod Sněžníkem. Klidné a slunné místo v údolí Prudkého potoka (klid okolních lesů jen občas vyruší houkání vlaku 😊) pod majestátním Králickým Sněžníkem, dvě velké klubovny pro špatné počasí, moderní podsadové stany z roku 2016-2020, altán se světelnou a audio technikou (diskotéka), venkovní krytá posezení, ohniště s posezením, fotbalové hřiště, stolní tenis, noční osvětlení areálu.
Pro děti je zajištěn skvělý program, ubytování v podsadových stanech (nejmenší děti ve zděné budově), kvalitní strava a odborný dozor zkušenými vedoucími. Tábor organizuje a pořádá Volnočasová organizace TMB,z.s. s dlouholetými zkušenostmi v pořádání táborů.

Informace o táboře naleznete na plakátu níže.
Objednávky tábora lze provádět prostřednictvím tohoto FORMULÁŘE, který po vyplnění zašlete na náš e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

LTD 2021 A4