AKTUÁLNÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ

Nabízíme Vám sjednané výhodné rekondiční a pobytové balíčky většinou v rozsahu 7 dnů v několika vyhledávaných lázeňských zařízeních. Ať už jde o vyhlášené moravské lázně Luhačovice s neopakovatelnou prvorepublikovou atmosférou a nádherným okolím nebo téměř neznámé a klidné hanácké lázně Slatinice nedaleko Olomouce.

Všude máte garantovánu vysokou úroveň služeb, ubytování a sjednaných balíčků procedur v rámci nabízených rekondičních pobytů. Ceny jsou sjednány vždy na celý rok a s drobnými výjikami (Vánoce a Silvestr) jsou tak garantovány po celý rok.

Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech lázeňských zařízeních lze provádět prostřednictvím Poptávacího formuláře níže.

Nabídka pro rok 2024:

LÁZNĚ SLATINICE

SlatiniceLázně Slatinice se nacházá 12 km od Olomouce a 15 km od Prostějova v rovinatém regionu úrodné Hané. Lázeňským hostům slouží k léčbě, prevenci i relaxaci místní prameny. Ty jsou účinné především při bolestech kloubů, páteře, lečbě kožních a nervových onemocnění. Provádí se zde klasické i exotické procedury, koupele, masáže, rehabilitace a elektroléčba. Základem je sirovodíková minerální voda, která se podává nejen ve formě vanových koupelí, ale je účinná také při rehabilitačním cvičení v minerálním bazénu.

V nabídce jsou jak třídenní, tak i sedmidenní pobyty s procedurami. Na výběr je ubytování ve dvou lázeňských domech.

PLAKÁT - LÁZNĚ SLATINICE 2024

LÁZNĚ LUHAČOVICE

LuhaoviceLázně Luhačovice jsou čtvrté největší lázně a jedny z nejkrásnějších lázních v České republice. Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Jedinečné lléčivé prameny řadí Luhačovice mezi nejlepší léčebné lázně v Evropě v léčbě dýchacích cest a dalších onemocnění. Architektura lázní má neopakovatelný a nenapodobitelný ráz, který jim vtiskl slovenský architekt Dušan Jurkovič.

V nabídce jsou sedmi a osmidenní pobyty s procedurami. Na výběr je ubytování ve čtyřech lázeňských domech různé úrovně.

PLAKÁT - LÁZNĚ LUHAČOVICE 2024

>>> POPTÁVACÍ FORMULÁŘ PRO NABÍDKU LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ <<<

AKTUÁLNÍ NABÍDKA TUZEMSKÉ REKREACE

rekreace

REKREAČNÍ CHATY ODBOROVÉ ORGANIZACE VEBA Broumov - Krkonoše a Javoří hory u Broumova

Nabízíme Vám možnost zvýhodněného pronájmu rekreačních chat partnerské Podnikové odborové organizace OS TOK VEBA Broumov.

Tato odborová organizace vlastní tři chaty, dvě v oblasti Krkonoš (Pomezní boudy a Janské Lázně) a jednu v Javořích horách u Broumova (Janovičky). Chaty jsou účelně zařízeny pro rodinou dovolenou v přírodě a nabízí tak možnosti strávit v krásné přírodě klidnou dovolenou.

Ve výbavě je vše potřebné pro pobyt, včetně kuchyně s veškerým nádobím, myčkou, dále potom ústředním topením a teplou vodou.

Chaty jsou k dispozici celoročně a nově se pronajímají pouze celé, tzn. bez ohledu na počet ubytovaných osob.

Chcete-li s rodinou či přáteli strávit klidnou a parádní dovolenou na horách, pak jsou tyto chaty ideální. Upozorňujeme, že v období se zimní pokrývkou může být dostupnost některých chat komplikovaná.

Informace o chatách, ubytování a cenách ubytování naleznete na plakátu níže.
Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech zařízeních lze provádět přímo na odbory-veba.org

CHALUPA HOFERKA - Žacléřské boudy / Krkonoše
CHATA VEBA - Jánské Lázně / Krkonoše