Svaz Nové odbory svým členům zajišťuje nejen plnou součinnost v oblasti pracovněprávní, ale stará se rovněž o to, aby jeho členové mohli čerpat ze širokého portfolia výhod a benefitů.

Svaz Nové odbory proto poskytuje členům širokou a pestrou nabídku rekreačních pobytů, která zahrnuje možnost ubytování v odborových střediscích a chatách, pobyty na horách ve smuvních zařízeních a také velmi výhodné lázeňské pobyty.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ

luh

Nabízíme Vám sjednané výhodné rekondiční a pobytové balíčky většinou v rozsahu 3 a 7 dnů v několika vyhledávaných lázeňských zařízeních. Ať už jde o vyhlášené moravské lázně Luhačovice s neopakovatelnou prvorepublikovou atmosférou a nádherným okolím nebo téměř neznámé hanácké lázně Slatinice nedaleko Olomouce. Všude máte garantovánu vysokou úroveň služeb, ubytování a sjednaných balíčků procedur v rámci nabízených rekondičních pobytů. Ceny jsou sjednány na celý rok 2022 a s drobnými výjikami jsou garantovány po celý rok.

Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech lázeňských zařízeních lze provádět přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nabídky jednotlivých lázní naleznete v těchto odkazech:

>>> POPTÁVACÍ FORMULÁŘ PRO NABÍDKU LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ <<<

AKTUÁLNÍ NABÍDKA TUZEMSKÉ REKREACE

rekreace

REKREAČNÍ CHATY ODBOROVÉ ORGANIZACE VEBA Broumov - Krkonoše a Javoří hory u Broumova

Nabízíme Vám možnost využití rekreačních chat partnerské Podnikové odborové organizace OS TOK VEBA Broumov za velmi výhodné ceny sjednané pouze pro naše členy a jejich rodinné příslušníky.

Tato odborová organizace vlastní tři chaty, dvě v oblasti Krkonoš (Pomezní boudy a Janské Lázně) a jednu v Javořích horách u Broumova (Janovičky). Chaty jsou účelně zařízeny pro rodinou dovolenou v přírodě a nabízí tak možnosti strávit v krásné přírodě klidnou dovolenou.

Chaty jsou k dispozici celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, ale i pro celé skupiny. Chcete-li s rodinou či přáteli strávit klidnou a parádní dovolenou na horách, pak jsou tyto chaty ideální.

Informace o chatách, ubytování a cenách ubytování naleznete na plakátu níže.
Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech zařízeních lze provádět přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

CHALUPA HOFERKA - Žacléřské boudy / Krkonoše
CHATA VEBA - Jánské Lázně / Krkonoše
CHATA VEBA - Janovičky / Javoří Hory

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZAHRANIČNÍ REKREACE

Biograd 5 1POBYTOVÝ ZÁJEZD - CHORVATSKO 2022

TERMÍN: 1. - 10. 7. 2022
MÍSTO: BIOGRAD NA MORU

Nabízíme pobytový zájezd do atraktivního historického letoviska Biograd na Moru, kde je pro účastníky zajištěno ubytování v pohodlných vilách ROSA a LEON. Obě vily jsou poblíž centra města v těsné blízkovsti hlavní pláže. Dovolená v Biogradu na Moru nabízí klidnou a příjemnou dovolenou plnou odpočinku i zábavy. Zájezd je vhodný jak pro páry, tak i pro celé rodiny.

PLAKÁT K NABÍDCE

2022 01 03 2

pier 1170x450POBYTOVĚ - POZNÁVACÍ ZÁJEZD - POLSKO 2022

TERMÍN: 17. - 21. 8. 2022
MÍSTO: GDAŇSK

Nabízíme zajímavý poznávací zájezd do atraktivní destinace v Polsku. Tento poznávací pěti denní zájezd je ideální k odpočinku i poznání. V průběhu zájezdu poznáme nádherná hisorická města Toruň a Gdaňsk. Navštívíme největší křižácký hrad v Malborku a vydáme se na Helskou kosu s množstvím vojenských památek a cestou zpět do ČR se zastavíme na nejvýznamějším poutním Místě v Polsku v Čenstochové. Bude i čas na odpočinek, individuální poznání měst Sopoty a Gdaňsk a třeba i koupání v Gdaňské zátoce ... Ubytování je v kvalitním hotelu s polopenzí a v průběhu zájezdu nejsou žádné noční přejezdy a ubytování je po celou dobu v jednom zařízení. Zájezd je vhodný pro každého, kdo v této oblasti nebyl a rád by poznal spletitou historii severního pobřeží dnešního Polska.

PLAKÁT K NABÍDCE

2022 01 03 3