Svaz Nové odbory svým členům zajišťuje nejen plnou součinnost v oblasti pracovněprávní, ale stará se rovněž o to, aby jeho členové mohli čerpat ze širokého portfolia výhod a benefitů.

Svaz Nové odbory proto poskytuje členům širokou a pestrou nabídku rekreačních pobytů, která zahrnuje možnost ubytování v odborových střediscích a chatách, pobyty na horách ve smuvních zařízeních a také velmi výhodné lázeňské pobyty.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ

luh

Nabízíme Vám sjednané výhodné rekondiční a pobytové balíčky většinou v rozsahu 3 a 7 dnů v několika vyhledávaných lázeňských zařízeních. Ať už jde o vyhlášené moravské lázně Luhačovice s neopakovatelnou prvorepublikovou atmosférou a nádherným okolím, romantické Velichovky s atraktivním okolím, nebo téměř neznámé hanácké lázně Slatinice nedaleko Olomouce, anebo malé romantické lázně vystavěné v secesním slohu ve Mšeném - Lázních. Všude máte garantovánu vysokou úroveň služeb, ubytování a sjednaných balíčků procedur v rámci nabízených rekondičních pobytů. Ceny jsou sjednány na celý rok 2020 a s drobnými výjikami jsou garantovány po celý rok.

Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech lázeňských zařízeních lze provádět přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nabídky jednotlivých lázní naleznete v těchto odkazech:

AKTUÁLNÍ NABÍDKA TUZEMSKÉ REKREACE

rekreace

REKREAČNÍ CHATY ODBOROVÉ ORGANIZACE VEBA Broumov - Krkonoše a Javoří hory u Broumova

Nabízíme Vám možnost využití rekreačních chat partnerské Podnikové odborové organizace OS TOK VEBA Broumov za velmi výhodné ceny sjednané pouze pro naše členy a jejich rodinné příslušníky.
Tato odborová organizace vlastní tři chaty, dvě v oblasti Krkonoš (Pomezní boudy a Janské Lázně) a jednu v Javořích horách u Broumova (Janovičky). Chaty jsou účelně zařízeny pro rodinou dovolenou v přírodě a nabízí tak možnosti strávit v krásné přírodě klidnou dovolenou. Chaty jsou k dispozici celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, ale i pro celé skupiny. Chcete-li s rodinou či přáteli strávit klidnou a parádní dovolenou na horách, pak jsou tyto chaty ideální.
Informace o chatách, ubytování a cenách ubytování naleznete na plakátu níže.
Poptávky termínů, volných kapacit a objednávky pobytů ve všech zařízeních lze provádět přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Chaty Veba 2020 A4

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZAHRANIČNÍ REKREACE

LETOŠNÍ SEZONA POBYTOVÝCH ZÁJEZDŮ V CHORVATSKU JE ZA NÁMI. TĚŠÍME SE S VÁMI NA ROK 2021!!!

Další nabídky připravujeme

frog