Svaz Nové odbory svým členům zajišťuje nejen plnou součinnost v oblasti pracovněprávní, ale stará se rovněž o to, aby jeho členové mohli čerpat ze širokého portfolia výhod a benefitů.

Svaz Nové odbory proto poskytuje členům širokou a pestrou nabídku rekreačních pobytů, která zahrnuje možnost ubytování v odborových střediscích a chatách, pobyty na horách ve smuvních zařízeních a také velmi výhodné lázeňské pobyty.

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH POBYTŮ

luhNabízíme Vám sjednané výhodné rekondiční a pobytové balíčky většinou v rozsahu 3 a 7 dnů v řadě lázeňských zařízení. Garantované ceny jsou sjednány na celý rok 2019.
Nově pro sezonu 2019 zařazujeme malebné Lázně Mšené a atraktivní slovenské lázně v Turčianských Teplicích.

Objednávky pobytů ve všech lázeňských zařízeních lze provádět prostřednictvím své organizace anebo přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nabídky jednotlivých lázní naleznete v těchto odkazech:

NABÍDKA TUZEMSKÉ REKREACE

slide1HORSKÝ HOTEL DUO - Horní Bečva

Nabízíme Vám zvýhodněné pobyty v nádherném horském Hotelu DUO Horní Bečva v samém srdci Beskyd.
Na základě exkluzivní smlouvy naši členové včetně svých rodinných příslušníků získají slevu 15% z ceny pobytu. Hotel nabízí široké možnosti relaxu i aktivního odpočinku za každého počasí jak pro jednotlivce, tak i pro celé rodiny. Hotel organizuje spoustu aktivit pro ubytované a nabízí skutečně širokou paletu aktivit, zábavy i odpočinku (v dosahu Rožnov pod Radhoštěm, Radhošť, Bílá, Bumbálka a centrální část Moravskoslezských Beskyd). Ubytování je nabízeno v kategorii moderně vybavených pokojů s vysokým standardem, anebo v retro pokojích rekonstruovaných do podoby z osmdesátých let minulého století. Veškeré informace naleznete na webu hotelu www.hotel-duo.cz

rekreace

REKREAČNÍ CHATY ODBORŮ VEBA Broumov - Krkonoše a Javoří hory

Nabízíme Vám možnost využití rekreačních chat partnerské Odborové organizace OS TOK VEBA Broumov za velmi výhodné ceny sjednané pouze pro naše členy a jejich rodinné příslušníky.
Tato odborová organizace vlastní tři chaty, dvě v oblasti Krkonoš (Pomezní boudy a Janské Lázně) a jednu v Javořích horách u Broumova (Janovičky). Chaty jsou účelně zařízeny pro rodinou dovolenou v přírodě a nabízí tak možnosti strávit v krásné přírodě klidnou dovolenou. Chaty jsou k dispozici celoročně a jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny, ale i pro celé skupiny. Chcete-li s rodinou či přáteli strávit klidnou a parádní dovolenou na horách, pak jsou tyto chaty ideální. Více informací o chatách, ubytování a cenách ubytování získáte ZDE

IMG 8831PENZION CHALUPA U PRAMENE - Dolní Hedeč

Doporučujeme našim členským organizacím ověřený rodinný Penzion Chalupa U Pramene v Dolní Hedči u Králík.
Tento Penzion nabízí rodinnou a velmi příjemnou atmosféru a ubytování na vysoké úrovni v plně vybavených apartmánech. Součástí Penzionu je rozsáhlá BIO farma, výrobna BIO sýrů. Atraktivní okolí Penzionu je ideální pro rodinnou dovolenou s možností turistiky, relaxu, sportu či odpočinku (v dosahu - Suchý vrch, Dolní Morava, Králícký Sněžník, Orlické hory, Klodzko, prvorepublikové pohraniční opevnění s množstvím muzeí a mnoho dalšího) Webové stránky

NABÍDKA ZAHRANIČNÍ REKREACE

CHORVATSKO 2020 - Pakoštane - NOVINKA

IMG 3094

Objednávky všech pobytů lze provádět prostřednictvím Svazu Nové odbory na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Další nabídky připravujeme

frog