DARUJTE SVÝM BLÍZKÝM ODPOČINEK A RELAX V LÁZNÍCH

4agcVánoce se nezadržitelně blíží a pokud stále přemýšlíte čím obdarovat své blízké, nabízíme možnost pořídit jim pobyt v některých lázních, které máme v naší nabídce.

Odpočinek, relax, ale i aktivní vyžití a různé aktivity lze dnes zažít při lázeňském pobytu. Ten už tak dávno není pouze o léčbě a o procedurách, ale je především o relaxu a rekondici.

V naší nabídce máme vyhlášené lázně Luhačovice a Františkovy Lázně, kde je možné strávit parádní týden, beze starostí a přiměřeným množstvím skvělých procedur. Nad to je možné využít jak kulturních, tak sportovních aktivit, které jsou lázeňským hostům nabízeny. Při pobytu v Luhačovicích můžete například volný čas trávit v místních kulturních zařízeních - divadlo a kino, anebo se jen tak toulat po okolních lesích a poznávat zdejší krásný kraj. Ve Františkových Lázních je pro ubytované k dispozici dokonce celý Aquapark a díky ideálnímu dopravnímu spojení i možnost udělat si krásný výlet vlakem po okolí či do historických měst sousedního Německa.

Mimo to nabízíme i pro ty, kteří hledají úplný klid a minimum lidí pohodový pobyt v lázních Slatinice na okraji úrodné Hané. I zde se mnozí naši členové opakovaně vrací a hledají zde klid a pohodu.

Darovat takový pobyt je naprosto jednoduché. Stačí nám poslat poptávku prostřednictvím našeho webového formuláře a po potvrzení si termínu a rozsahu služeb můžeme zájemcům zajistit i Dárkový poukaz, kterým obdarujete své blízké.
Celá nabídka je v záložce Benefity/Rekreace