OD ZÁŘÍ UPRAVUJEME NABÍDKU VÝHODNÝCH TARIFŮ PRO NAŠE ČLENY A JEJICH RODINY

C1CCD3B9 52F7 4DD1 AAB7 D12DD5A2E27DOd 1.září aktualizujeme nabídku zvýhodněných tarifů pro naše členy a jejich rodiny od společnosti VODAFONE ONENET a to díky podepsané smlouvě s touto společností na další dva roky.

Jsme velmi rádi, že se opět podařilo vyjednat skutečně skvělou nabídku, která jistě uspokojí každého zájemce z řad našich členů.

Nabídka tarifů s měsíčním paušálem za jednu korunu a voláním, a sms rovněž za jednu korunu, a dále tarifů s neomezeným voláním a posílám sms za ceny měsíčního paušálu již od 236Kč zůstává i nadále v nabídce. U nejžádanějšího nabízeného exkluzivního paušálu s neomezeným voláním, posíláním sms a neomezeným objemem spotřebovaných dat výrazně snižujeme cenu na 575Kč!

Současně upravujeme nabídku datových balíčků, které se dají aktivovat ke "korunovému" tarifu. Nabídka bude nově 1GB, 2GB, 4GB, 6GB a 10GB, přičemž největší nabízený měsíční balíček je 20GB za 363 Kč.

Skvělé je, že u nás se účastník nezavazuje k žádnému závazku a dle potřeby může tarify měnit, či v případě zájmu může odejít k jinému operátorovi.

Jsme rádi, že se nám daří pro naše členy zajišťovat atraktivní nabídku benefitů, jako bonus ke členství v odborech.

Aktivace či přenos čísla od jiného oprátora je velmi jednoduchá. Stačí být našim členem a vypnit elektronický formulář na našem webu.
Více se dozvíte na našem webu v části Levné volání.