V HOSTINNÉM JEDNALO PŘEDSEDNICTVO SVAZU

IMG 1940V Hostinném se v úterý 23. srpna sešlo Předsednictvo svazu na svém XXVI.zasedání. Předsednictvo se na svém jednání hlavně zabývalo činností svazu a aktuálními právními kauzami, ve kterých se náš svaz angažuje. Předsednictvo schválilo přijetí nové odborové organizace do našeho svazu - Odborová organizace Uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě a zabývalo se rovněž i stavem Sociálního fondu svazu.

Dále projednalo výsledky hospodaření za první pololetí roku 2022 a účetní závěrku za toto období. Předsednictvo se zabývalo i nadcházejícími komunálními volbami, kdy bylo rozhodnuto, že svaz nebude vydávat žádné doporučení.

Projednalo plán další činnosti, kdy bylo schváleno, že dne 20.9. se uskuteční XV. Shromáždění členských organizací svazu spojené se školením v oblasti pracovního práva a dále dne 8.12. se uskuteční XVI. Shromáždění spojené se školením v oblasti hospodaření a ekonomiky odborových organizací.

Předsednictvo rozhodlo pro malý zájem ze strany členské základny o ukončení spolupráce s CK WES Nový Jičín a schválilo zahájení jednání se společností AQUAFORUM Františkovy Lázně o případné spolupráci. Předsednictvo rovněž projednalo a schválilo parametry dodatku k rámcové smlouvě uzavřené se společností VODAFONE na období od 1.9.2022 do 31.8.2024, díky kterému nadále můžeme našim členům a jejich rodinám nabízet výhodné tarify.

Další jednání Předsednictva se uskuteční v listopadu.