NABÍDKA REKREACE 2022

IMG 0708I pro následující rok 2022 jsme připravili tradiční nabídku rekreace. Vypravit se s námi můžete do atraktivního historického letoviska Biograd na Moru na chorvatském pobřeží, kde je pro účastníky zajištěno ubytování v pohodlných vilách ROSA a LEON. Obě vily jsou poblíž centra města v těsné blízkovsti hlavní pláže. Dovolená v Biogradu na Moru nabízí klidnou a příjemnou dovolenou plnou odpočinku i zábavy. Zájezd je vhodný jak pro páry, tak i pro celé rodiny.

Anebo můžete využít nabídky pobytově poznávacího zájezdu do atraktivní destinace v Polsku. Tento poznávací pěti denní zájezd je ideální k odpočinku i poznání. V průběhu zájezdu poznáme nádherná hisorická města Toruň a Gdaňsk. Navštívíme největší křižácký hrad v Malborku a vydáme se na Helskou kosu s množstvím vojenských památek a cestou zpět do ČR se zastavíme na nejvýznamějším poutním Místě v Polsku v Čenstochové. Bude i čas na odpočinek, individuální poznání měst Sopoty a Gdaňsk a třeba i koupání v Gdaňské zátoce ... Ubytování je v kvalitním hotelu s polopenzí a v průběhu zájezdu nejsou žádné noční přejezdy a ubytování je po celou dobu v jednom zařízení. Zájezd je vhodný pro každého, kdo v této oblasti nebyl a rád by poznal spletitou historii severního pobřeží dnešního Polska.

Informace o obou zájezdech jsou ZDE. Oba zájezdy jsou připravovány prostřednictvím CK WES cestovní kancelář, s.r.o., Nový Jičín. Přihlášky a své dotazy směřujte na obvyklé kontakty našeho svazu.