USKUTEČNILO SE ŠKOLENÍ Z OBLASTI PRACOVNÍHO PRÁVA

IMG 9413V úterý 2.listopadu se v Olomouci uskutečnilo školení pro zájemce z řad našich členských organizací. Oblastí, kterou jsme se zabývali bylo pracovní právo a související problematika.

Dvě desítky účastníků si formou interaktivní debaty na aktuální témata a přímé příklady z praxe mohli rozšířit povědomí o spletitém prostředí pracovního práva. Lektorem byl renomovaný odborník na pracovní právo JUDr.Jaroslav Stránský, Ph.D.

Z hlavních okruhů bychom mohli vypíchnout dopady různých omezení a nařízení v souvislosti s protipandemickými opatřeními. Tato témata účastníky zajímala vskutku nejvíce. V této džungli, kdy ministerstvo vydává další a další opatření a nařízené se totiž již málo kdo vyzná a pro drtivou část populace není vůbec jasné, co platí a co ne a v jaké rozsahu. Bez zajímavosti nebyly ani přednesené změny v legislativě i výhled na chystané změny a implementaci některých evropských směrnic do našeho práva očekávané pro příští rok.

Jsme rádi, že se po roční pauze díky loňským omezením v souvislosti s protipandemickými opatřeními mohlo opět toto žádané a vyhledávané školení uskutečnit.