OSLAVILI JSME PĚT LET SVÉ ČINNOSTI

Nove odboryNa začátku července jsme oslavili již pět let naší činnosti na odborové scéně. Když jsme v roce 2016 náš svaz NOVÉ ODBORY v červnu zakládali, nedovedli jsme si snad ani představit, jak moc těžké bude rozjet funkční svaz, překonat všechny překážky a nástrahy a prosadit se mezi všemi odborovými svazy.

Navzdory všem peripetiím a díky podpoře našich organizací jsme prožili krásných prvních pět let, a nadále, i když pomalu rosteme. Za toto období jsme pomáhali založit téměř třicet odborových organizací, z nichž většina stále funguje a jsou součástí našeho svazu.

Za těch pět let se nám společně podařilo vybudovat funkční svaz samostatných a svobodných odborových organizací. Máme funční systém právních služeb, atraktivní benefity pro členy a hlavně osobní vztahy a kontakty mezi členy a svazem.

Přejme si, aby se nám společně dařilo naši práci i nadále rozvíjet a rozšiřovat, a tak zajistit růst našeho svazu.