LEVNÉ VOLÁNÍ - NEJŽÁDANĚJŠÍ BENEFIT NAŠICH ČLENŮ

philipp lansing 0TLThZL1tC8 unsplashNáš bezesporu nejoblíbenější benefit, který nabízíme našim členům, je nabídka levného volání. Aktuálně jej využívá již téměř tisíc účastníků. Díky naší smlouvě se společností Vodafone, lze u nás například získat tarif s měsíčním paušálem již od jedné koruny. Celkově nabízíme pět tarifních plánů.

Nejoblíbenějším z nabízených tarifů je pak neomezené volání a sms za cenu 230Kč a dále tarif s neomezným voláním a sms a neomezenými daty za celkovou cenu 604Kč.

O oblíbenosti námi nabízených tarifů svědčí i měsíční údaje o využití jednotlivých služeb. Naši členové a jejich rodinní příslušníci v rámci naší nabídky měsíčně průměrně provolají více než 250 tisíc minut, odešlou více než 70 tisíc SMS a více než 300 MMS. Za měsíc potom celkově spotřebují více než 2.800 GB dat.

Dlouhodobě tak sledujeme trend, kdy je odesíláno méně SMS a MMS, zatímco spotřeba dat velmi rychle roste.

Nabídku levného volání může využít každý náš člen a jeho nejbližší, i když nejsou členy odborů. Proto naši nabídku hojně využívají i individuální členové našeho svazu kterým se může stát kdokoliv.

Více informací v záložce BENEFITY.