POJEĎTE SI ODPOČINOUT DO MORAVSKÝCH LÁZNÍ

ottovka pohled featured scaledS postupným uvolňováním všech omezení a znovuotevřením lázní je nyní možné se opět přihlašovat na rekondiční pobyty v lázních, v rámci naší nabídky, kterou každoročně zveřejňujeme na našem webu v sekci benefity. Jelikož jsme v posledních dnech zaznamenali zvýšený zájem ze strany našich členů, tak připomínáme, že přihlašování probíhá výhradně prostřednictvím našeho svazu. To znamená, že zájemce se se svojí poptávkou obrací na náš svaz, kde následně potvrdíme volný termín a zajistíme rezervaci pobytu i všech služeb.

V naší najdete aktuálně Lázně LUHAČOVICE kde nabízíme týdenní rekondiční pobyty za ceny již od 7.420,-Kč včetně polopenze a procedur, a dále Lázně SLATINICE kde nabízíme týdenní rekondiční pobyty za ceny již od 6.220,-Kč včetně polopenze a procedur.

Poptávky zasílejte na náš email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde uveďte název lázní, poptávaný termín a pro kolik osob.