JEDNALO PŘEDSEDNICTVO SVAZU

gabriel benois qnWPjzewewA unsplashV pátek 26.února jednalo prostřednictvím videokonference Předsednictvo svazu za účasti Dozorčí rady svazu.

Projednána byla především účetní závěrka hospodaření svazu za rok 2020, včetně jednotlivých sestav a výkazů. Dalšími body jednání bylo vyhodnocení kolektivního vyjednávání v jednotlivých členských organizacích, které vesměs uvedly dobré výsledky a úspěchy ve vyjednávání smluv pro rok 2021.

Předsednictvo se rozvněž zabývalo stavem jednotlivých nabízených benefitů, především levného volání a plánované rekreace, kterou organizuje náš svaz pro letošní rok. Vyhodnocena byla i otázka zajištění právních služeb pro členské orgamizace a jejich jednotlivé členy.

Předsednictvo rovněž rozhodlo o odložení jednání Shormáýždění svazu, které bylo plánované na 27.3., na vhodný termín na přelomu dubna a května kdy snad již bude situace s pandemií klidnější. Zrušeny byly i chystané kontaktní hodiny v naší kanceláři v Hostinném v měsíci březnu, včetně plánovaného jednání Předsednictva.

Předsednictvo na jednání schválilo přijetí další členské organizace za člena svazu od 1.3.2021 a projednalo informaci o stavu členské základny svazu.

Další jednání se uskuteční zřejmě až po Velikonocích 21.4., popřípadě dříve dle potřeby ve formě videokonference. Zápis z jednání je v Intranetu.