NABÍDKA PRO ODBOROVÉ ORGANIZACE

PhotoScanOdborovým organizacím nabízíme ke koupi tištěný PENĚŽNÍ DENÍK ODBOROVÉ ORGANIZACE v nové aktualizované verzi (na základě připomínek z odborových organizací). Peněžní deník obsahuje vše potřebné pro řádné vedení účetnictví Odborové organizace (vedení účetnictví ve zjednodušeném rozsahu dle zákona č.563/1991 Sb. v platném znění).

Takto ve smylu výše uvedeného zákona účtují " ... účetní jednotky, které jsou právnickými osobami a mohou vést účetnictví ve zjednodušeném rozsahu; jedná se o právnické osoby, které nebyly založeny za účelem podnikání (tzv. nevýdělečné organizace) ... ", tedy odborové organizace. Peněžní deník slouží k záznamům pohybů jak v pokladně, tak i na bankovním účtu organizace, včetně evidence členských příspěvků a dalších příjmů a výdajů.

Rozsah:   26 listů
Cena:       55Kč / ks pro členské Odborové organizace SNO (včetně poštovného)
                 79Kč / ks pro ostatní Odborové organizace a zájemce (včetně poštovného)

Deníky zasíláme doporučenou poštou. Úhrada je vždy na základě fakturace. Na dobírku nezasíláme! Objednávejte na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

AKCE - při objednávce 2 a více kusů Peněžního deníku poskytujeme slevu 15% z celkové ceny objednávky!