NABÍDKA LETNÍHO DĚTSKÉHO TÁBORA 2021

107053914 10159885072620130 1164729705128001005 oNáš svaz připravil ve spolupráci s přerovskou volnočasovou organizací MAMUT (TBM, z.s.) nabídku pro děti našich členů ve věku od 6 do cca 15 let, zúčastnit se v příštím roce v červenci, letního dětského tábora na táborové základně v Chrasticích u Starého Města pod Sněžníkem.

Organizace MAMUT se zabývá akcemi pro děti, školy a rodiny. Mezi její hlavní aktivity patří organizaování dětských táborů a školních akcí. Mamutov je táborová základna, která se nachází v pohoří Králického Sněžníku u obce Chrastice, v údolí Prudkého potoka, kam celý den svítí slunce. Samostatně stojící táborová základna je obklopena lesy a loukami. Krásná příroda a kvalitní zázemí v dobrém technickém stavu dodává táboru atmosféru.

Tábor s názvem "Putovní pohár 2021" se uskuteční 11. - 19. července 2021 a doporučujeme jej především dětem, které na žádném táboře ještě nebyly a které jedou na svůj první letní tábor vůbec. Ale účastnit se ho mohou všechny děti, protože nejoblíbenější mamutí hry a osvědčená motivace prostřednictvím celotáborové hry – to je spojení, které děti baví už roky.

Celotáborová hra začíná společným během s pochodní přes naši táborovou olympijskou vesničku. V nejvyšším bodě pomocí pochodně zažehneme plamen symbolizující zahájení dalšího ročníku her. V následujících dnech budou oddíly bojovat ve hrách, soutěžích a turnajích. Jen členové vítězného týmu zažijí na konci zápolení nezapomenutelný pocit, kdy se mohou napít šampaňského z poháru a jejich jména jsou navždy zapsána do podstavce Mamutího poháru. Na ostatní čeká raut, kde si společně s vítězi mohou užít poslední mega párty zakončující tyto hry. Sláva vítězům – čest poraženým!

Pro děti je zajištěna Táborová kuchyně (strava 6x denně, včetně přídavků jídla a druhé (studené) večeře pro větší jedlíky, celodenní pitný režim, zpestření snídaně: několikrát formou švédských stolů, zařazení dostatečného množství ovoce, zeleniny a mléčných výrobků, zajištění stravování v souladu s dietou). Ubytování v areálu v horské přírodě s čistým ovzduším s využitím dvou velkých kluboven (při špatném počasí), nové moderní stany s podsadou (z r. 2016 a 2020), pro menší děti ubytování v hlavní budově, altán se světelnou a audio technikou (pořádání diskoték), venkovní krytá posezení, kamenné ohniště s posezením, hřiště na discgolf a fotbalové hřiště, vybavení na stolní tenis, bufet s posezením pod slunečníky, osvětlení areálu v noci.

V ceně je zahrnuto ubytování a strava, zajištění programu, výlet včetně vstupného a dopravy, vzpomínkové video z tábora, náklady spojené s případným lékařským ošetřením, doprava ze 14 měst, pojištění (Táborové pojištění je sjednáno exkluzivně pro tábory Mamut (produkt „CP Mamut“) pojištění rizik: storno ze zdravotních důvodů, odpovědnost za újmu na zdraví a škody na majetku, zavazadel, trvalé následky úrazu, denní odškodné v případě hospitalizace a právní ochrana.)

Přihlašovací formulář najdete ZDE. Další informace v záložce REKREACE.

LETNÍ PRÁZDNINY JSOU SICE DALEKO, ALE - HURÁ NA PRÁZDNINY!