NABÍDKA PORADENSTVÍ A POJIŠTĚNÍ PRO NAŠE ČLENY

CCB38253 F7EA 4276 9F0D F4015D82EF09Svaz Nové odbory si je vědom současných nástrah života při nenadálých životních situacích, ke kterým patří například pracovní úraz, autonehoda nebo vážné onemocnění. K závažným tématům se řadí také ochrana před ostatními riziky, která mohou v životě člověka nastat, například nevýhodné půjčky, špatné zajištění nebo újma na zdraví či škoda na majetku.

Cílem svazu je poskytnout svým členům maximální péči, a proto nabízí široké portfolio služeb. Svaz se snaží svým členům zprostředkovat kvalitní poradenství, a možnost sjednání pojištění prostřednictvím ověřených a spolehlivých pojišťovacích poradců. V této oblasti spolupracujeme se společností vašepojištění s.r.o.

Jsme velmi rádi, že se tato spolupráce dlouhodobě osvědčuje, jak vyplývá z reakcí jednotlivých členů a z informací ze společnosti vasepojisteni. Naši členové nejčastěji řeší konzultace v oblasti pojištění vozidel, nemovitostí a velmi často i otázky kolem hypoték. Doplňkové služby pro naše členy jsou pro nás velmi důležité a klademe na jejich kvalitu velký důraz.

V případě dotazů či zájmu o nezávazné poradenství či sjednání pojištění se můžete obrátit na nás Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., anebo přímo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
DÁLE